Lunchseminarium om DNA-typning

Identitets- och härstamningskontroll med DNA-typning av häst, är temat för Hippocampus lunchsemínarium 2 november.

Sofia Mikko, institutionen för husdjursgenetik vid SLU, föreläser om DNA-typning. Föredraget hålls kl. 12.30-13.00 i Skeppet hos SVA i Uppsala. Lunchmacka och dryck serveras från 12.00 Anmäl senast 28 oktober. Se mer information under rubriken Kalendarium.

I december arrangeras ett lunchseminarium om Penicillinchock hos häst. Det är Lena Olsén, institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap som föreläser om det. Anmälan senast 2 december. Se mer information i kalendariet

2005-10-20