Spännande forskning på lunchföredrag

Tre spännande ämnen, infektiös anemi, hjärtmuskelinflammation och fång, blir det föredrag om i höstens lunchseminarier. Missa inte dem!

Om infektiös anemi handlar det första lunchseminariet som hålls onsdagen 24 oktober. Louise Treiberg Berndtsson från avdelningen för virologi vid SVA föreläser.

Drygt en månad senare, tisdagen 27 november, handlar det om hjärtmuskelinflammation hos häst. Föreläsare är Katarina Nostell, institutionen för kliniska vetenskaper vid SLU.

Onsdagen 12 december ger Ove Wattle en föreläsning om sjukdomen fång. Även Ove kommer från institutionen för kliniska vetenskaper vid SLU.

Samtliga lunchseminarier hålls kl. 12.15-13.00 på SVA i Uppsala. Gratis lunchmacka med dryck serveras från kl. 12.00 till alla som anmäler sig senst fredagen innan föreläsningens genomförande. Anmäl till Lena.Westerlund@sva.se eller 018-67 42 20

2007-10-03
carin Wrange