Seminarium om hästavel

29-30 maj blir det fokus på hästavel vid SLU. Dels försvarar Emma Thorén Hellsten sin avhandling om hästavel och dels arrangeras ett seminarium.

Emma Thorén Hellsten försvarar sin avhandling Internationella sporthästdata för avelsvärdering torsdag 29 maj kl. 13.00 i Loftets hörsal. Avhandlingen baseras på fyra studier.

Fredagen 30 maj arrangeras också ett seminarium inom ämnet hästavel som arrangeras av institutionen för husdjursgenetik och Interstallion. Rubriken på seminariet är Science and practice in sport horses breeding - achievements and future prospects of international colloboration. För utförligt program se kalendariet på Hippocampus hemsida.
Seminariet hålls i Loftets hörsal mellan 9.00-17.15, anmälan ska göras senast 7 maj till monica.jansson@hgen.slu.se

2008-04-16