Hästens ileosacralled - en kritisk granskning

Den 20 oktober föreläser Charlotte Erichsen om ileosacralled i hästens rygg och hur man kan undersöka leden.

Inför sin disputation vid Veterinärhögskolan i Norge kommer Charlotte Erichsen, institutionen för klinisk radiologi, vid SLU i Uppsala, att hålla två föreläsningar om hästens ileosacralled, SI-leden. Denna led sitter där hästens bakben möter
ryggkotpelaren. Trots ny teknik inom veterinärmedicinen är det svårt att diagnosticera problem som man antar beror på SI-leden.

Charlotte Erichsen håller sina föreläsningar den 20 oktober kl. 13.00-15.00 i föreläsningssalen Tvåan på Klinikcentrum, SLU i Ultuna, Uppsala. Föreläsningarna hålls på engelska 2x 45 min. med förfriskningar i pausen. Gratis inträde.

2003-10-08